Jahody BIO sušené mrazem, 20 g

BIO jahody jsou nakrájené plátky jahod, které se suší lyofilizací - sušením mrazem při nízkém tlaku. Ideální doplněk do kaší, jogurtů nebo tvarohů!

115 Kč
Skladem

Lyofilizace je šetrný způsob sušení, který v plodech zachovává všechny obsažené živiny. Na přípravu 20 g sušených jahod je potřeba přibližně 200 g čerstvě nasbíraných jahod.

Použití: vhodné k přímé konzumaci, do jogurtů, tvarohů, koktejlů, smoothie, kaší, zmrzliny nebo dezertů. Lze použít i na přípravu čaje.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1070 kJ/252 kcal, tuky 4,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 56 g z toho cukry 14 g, bílkoviny 7,2 g, sůl 0 g.

Složení: 100% plody jahodníku velkoplodého (Fragaria annanassa) lyofilizované z ekologického zemědělství.

Kód Kód: 1013
Kategorie: Potraviny
Hmotnost: 0.05 kg
Zpět do obchodu