Dárkový poukaz

Dárkový poukaz (2)

Vybírat dárek pro blízkého, kamaráda nebo kolegyni bývá ošidné - člověk se často nedokáže přesně trefit. Pokud váháte, tak je zde možnost zakoupit dárkový poukaz a nechat výběr na obdarovaném.

jak to funguje?

Je to jednoduché: jen napíšete e-mail na info@wolfino.cz s žádostí o nákup dárkového poukazu.

Na Wolfino.cz je nabízíme od tisíce korun a dále po pětistovkách výše dle Vašeho přání. Zakoupit tedy můžete poukaz v hodnotě 1 000 Kč, 1 500 Kč, 2 000 Kč, 2 500 Kč, 3 000 Kč, 3 500 Kč atd.

Výše poukazu je neomezená. Stačí jen udat, v jaké hodnotě ho chcete vydat a my Vám jej po zaplacení zašleme elektronicky na e-mail. Na poukazu bude uveden kód, který zákazník zadá při objednávce v košíku a příslušná sleva se mu odečte od nákupu. Platnost poukazu je neomezená - jde použít jen jednou, takže je to jen na Vás :-)

jak poukaz vypadá?

Standardně je jednoduchý - černé písmo na bílém pozadí, tedy stejná minimalistická grafika jako zde na e-shopu Wolfino.cz. Pokud ale budete chtít, tak Vám můžeme dát na pozadí cokoli dle Vašeho přání. Pohrát si můžeme s vánočním motivem jako zde na obrázku. Fantazii se meze nekladou a jsme otevřeni každé Vaší představě, tak se neváhejte ozvat!

Zpět do obchodu