Zlidňující máslo After Sun Time a roll-on Calm

Milí prometaboliťáci, vybavte se na léto! NOVINKY!

Připravili jsme exkluzivně pro členy skupiny další kosmetické výrobky „hand made“ v bio kvalitě, které jsou jedinečné tím, že kromě účinnosti neobsahují žádné konzervanty, žádné karcinogenní látky a hormonální disruptory. Toto nesplňuje ani většina přípravků certifikované bio přírodní kosmetiky, protože ta v současné době téměř vždy obsahuje velké množství PUFA kvůli olejům z nejrůznějších semen. Navíc často je to slunečnicový olej, sojový, ricinový atd., které jsou levné, takže i z hlediska ceny kosmetiky prezentované jako luxusní je to trošku podvod na spotřebitele bažícího po té nejvyšší kvalitě. Tak jako u potravin, naučte se číst podrobné složení kosmetických přípravků z obchodní sítě, a pokud tak dosud nečiníte, budete se divit, co je tam nemilých překvapení. /Bavili jsme se o tom i ve 2. díle Pro-metabolického PODCASTU, najdete ho na zdi EliHealth a na webech!/.

Proto si výrobky děláme sami pro sebe a nabízíme je i vám. Máme pro vás dvě letní NOVINKY, nové tělové máslo a další terapeutický roll–on, již čtvrtý v pořadí.

443719974_10212267317074816_36969572298766837_n

After sun time, zklidňující tělové máslo

Máslo je opět multifunkční přípravek pro celou rodinu. Nahradí vám hned několik přípravků, takže je ideálním produktem na cesty. Je určené k péči o pokožku celého těla zejména po pobytu na slunci, po koupeli a kdykoli jindy, kdy chcete pokožku zklidnit a vyživit. Je vynikající jako balzám po holení. Můžete ho použít i jako univerzální krém na obličej pro všechny typy pleti a také k péči o pokožku dětí. Je příjemným krémem na ruce, na nohy, můžete si udělat masku na vlasy nebo pečující koupel přidáním lžíce másla do lázně.

Všechny obsažené složky jsou v certifikované bio a na trhu té nejvyšší dostupné kvalitě. Základem je bambucké máslo a kokosový olej, které pleť zklidňují, regenerují, vyživují a chrání. Obsažené esenciální oleje (levandule, heřmánek modrý, geranium) mají zklidňující, hojivé, obnovující, antimikrobiální a protizánětlivé účinky. V aromaterapii se používají při nespavosti, psychickém napětí a úzkostech pro zklidnění.

Máslo má jemnou texturu (v teple bude tekutější, v chladu tuhé, no prostě máslo) a pokud použijete přiměřené množství, velmi dobře se do pleti vstřebává. Pleť není umaštěná, ale je jemná a sametová. Vůně je bylinná, ale není příliš výrazná.

Složení:
Buterospermum parkii butter, Cocos nucifera oil, Lavandula angustifolia, Matricaria recutita, Pelargonium x asperum

---

Máme pro vás opět k dispozici také oblíbený luxusní krém FONTÁNA MLÁDÍ.
Svoje tělo můžete hýčkat i nadále tělovým máslem EXOTIC BED TIME.
Pečujte o své zuby našimi zubními pastami VEWO.

---

VYBAVTE SI CESTOVNÍ LÉKÁRNIČKU NA LÉTO NAŠIMI TERAPEUTICKÝMI ROLL-ONY!

Roll-ony s esenciálními oleji v nejvyšší terapeutické kvalitě vám pomohou vyřešit mnoho běžných nepříjemných situací. Můžete je mít vždy po ruce s sebou, třeba v kapse, ať jdete kamkoli. Mají praktické balení k rychlému použití a v cestovním zavazadle vám skoro vůbec nezaberou místo.

Připravili jsme pro vás novinku, praktického pomocníka pro letní pobyt v přírodě, terapeutický rol-on CALM, má stejně jako tři ostatní naše roll-ony mnohostranné využití. Kvůli obsaženému esenciálnímu oleji z máty není CALM vhodný pro zvířata – zejména citlivější kočky - ale pro ně můžete využít variantu HEAL (znáte již ze skupiny, z Wolfino blogu a z ebooku pro zvířata na str. 53).

cAlm

Tento roll-on je určený zejména na štípance a bodnutí, požahanou kůži rostlinami nebo medúzami a další podráždění projevující se zčervenáním, svěděním apod., kdy je potřeba kůži zklidnit, chladit a dezinfikovat.

Další možnosti využití:

  • drobné oděrky
  • zánětlivé projevy na kůži
  • puchýře (bez propíchnutí)
  • kousnutí klíštětem (po vytažení)
  • zarudnutí od slunce
  • akné
  • vůně snižuje psychické napětí

Esenciální oleje jsou zde obsaženy ve vyšší účinné terapeutické kvalitě než v kosmetice. Proto je roll-on určen na příležitostné používání, řešení problému, nikoliv dlouhodobé pravidelné používání. Vyhněte se kontaktu s očima. Zvýšené opatrnosti je třeba u osob alergických a dětí. Není určen pro velmi malé děti kvůli obsahu esenciálního oleje z máty. Pro malé děti je vhodné obsah naředit 1:1 kokosovým olejem. Neaplikujte dětem na obličej.

Kvůli obsaženému esenciálnímu oleji z máty není CALM vhodný pro zvířata – zejména tedy citlivější kočky - ale pro ně můžete využít variantu HEAL (znáte již ze skupiny, z Wolfino blogu a z ebooku pro zvířata na str. 53). HEAL obsahuje druhy hojivých, protizánětlivých a uklidňujících esenciálních olejů, které jsou bezpečné pro psy, kočky, hlodavce i hospodářská zvířata. Aplikujte dle e-booku "Velký průvodce ke zdraví domácích mazlíčků a zvířat" a/nebo také dle případné písemné konzultace s Eliškou. EO mohou být nezbytnou součástí řešení menších i vážných obtíží.

Složení:
Cocos nucifera oil, Lavandula angustifolia, Mentha piperita

TIP:
Na štípance aplikujte pokud možno co nejdříve po bodnutí, proto je dobré mít roll-on s sebou po ruce. Potírejte po té opakovaně několikrát za sebou po 10-15 min. Máme vyzkoušené na sobě, že při tomto postupu štípanec nenateče a nesvědí.

Další situace vám pomohou vyřešit již oblíbené roll-ony:

Zpět do obchodu