Regenerační anti-aging krém Fontána mládí

Hledáte účinný pleťový krém se 100% přírodních složek v bio kvalitě, bez chemických byť v bio kosmetice povolených konzervantů? A zároveň bez toxických degenerativních PUFA obsažených v různých olejích ze semínek, které jsou nyní v přírodní kosmetice bohužel velmi populární? Nenašli? My také ne. Proto jsme si ho udělali a máme ho i pro vás.

Vyzkoušejte náš krém FONTÁNA MLÁDÍ – regenerační anti-aging krém s esenciálními oleji.

FONTÁNA

Krém je vhodný pro suchou, normální, citlivou i problematickou pleť, pro ženy i muže. Jeho základem je kokosový olej a bambucké máslo, obsahuje 5 esenciálních olejů - levanduli, geranium, helichrysum, pačuli a modrý heřmánek. Všechny složky jsou v certifikované bio kvalitě.

Z množství esenciálních olejů byly vybrány ty, které mají schopnost zlepšovat kvalitu pleti. Jsou silnými antioxidanty, to znamená, že zpomalují projevy stárnutí pleti, tento účinek je podpořen i přidáním čistého vitamínu E, který je také antioxidantem a přírodním konzervantem. Všechny oleje mají zklidňující a protizánětlivé účinky. Krém pleť hojí a uklidňuje při podráždění, ekzému, zčervenání, svědění, např. po opalování či holení.

Krém má při použití mastnější texturu, proto stačí menší množství, dobře se pak vpije do pokožky, která je po něm sametově hladká.

Krém zklidňuje nejen pleť, ale i vaši psychiku, má jemnou bylinno - květinovou vůni. Všechny vybrané esenciální oleje jsou v aromaterapii používané mimo jiné pro snížení nervového napětí, úzkosti a psychického vyčerpání.

Krém uchovávejte v chladu, nad 25 stupňů se rozpouští do tekuta (kvalitativně nevadí).

Upozornění
Použité esenciální oleje jsou nedráždivé, vhodné a vyzkoušené pro aplikaci na pokožku, v krému jsou obsaženy v účinné a zároveň bezpečné koncentraci. Obsahují ale složky, které mohou být ve výjimečných případech pro některé osoby alergeny. Nemáte-li s esenciálními oleji zkušenosti, či trpíte alergiemi, krém vyzkoušejte předem na malém kousku kůže.

Tip
Chcete-li krém použít pro velmi malé děti, snižte koncentraci esenciálních olejů naředěním změklého krému s kokosovým olejem 1:1 (např. 1 kávová lžička krému a 1 lžička kokosového oleje a dobře promíchejte).

Složení
Cocos nucifera Oil, Buterospermum parkii Butter, Lavandula angustifolia, Pelargonium x asperum, Helichrysum italicum, Pogostemon cablin, Matricaria recutita, vitamin E.

Obal
Skleněná dóza 50 ml

Krém pro vás připravila Marcela ve spolupráci s EliHealth a Wolfino.

Zpět do obchodu