Tělové máslo Exotic bed time a balzám na rty

Milí pro-metaboliťáci, připravili jsme pro vás další kosmetické výrobky „hand made“ v bio kvalitě, které jsou opět jedinečné tím, že kromě účinnosti neobsahují žádné konzervanty, žádné karcinogenní látky a hormonální disruptory. Toto nesplňuje ani většina přípravků certifikované bio přírodní kosmetiky, protože ta v současné době téměř vždy obsahuje velké množství PUFA kvůli olejům z nejrůznějších semen.

Navíc často je to slunečnicový olej, sójový, ricinový atd., které jsou levné, takže i z hlediska ceny kosmetiky prezentované jako luxusní je to trošku podvod na spotřebitele bažícího po té nejvyšší kvalitě. Tak jako u potravin, naučte se číst podrobné složení kosmetických přípravků z obchodní sítě. A pokud tak dosud nečiníte, budete se divit, co je tam nemilých překvapení.

Proto si výrobky děláme sami pro sebe a nabízíme je i vám. Máme tyto NOVINKY:

EXOTIC BED TIME regenerační tělové máslo/krém na ruce

shea

Máslo je určené k péči o pokožku celého těla, velmi ho doporučujeme využít také jako krém na ruce, které budou jemné a sametové, můžete ho použít samozřejmě i na obličej a také k péči o pokožku dětí. Všechny obsažené složky jsou v certifikované bio a na trhu té nejvyšší dostupné kvalitě.

Máslo pleť vyživuje, zklidňuje, hojí. Obsažené luxusní esenciální oleje (frankinsence neboli kadidlo, pačuli, ylang-ylang, palo santo, levandule) jsou antioxidanty, mají omlazující, protizánětlivé a hojící účinky. V aromaterapii se používají při nespavosti, psychickém napětí, úzkostech pro zklidnění, relaxaci a meditaci a některé také jako afrodiziaka. Proto ten název :-)

Máslo má jemnou texturu a pokud použijete přiměřené množství, velmi dobře se do pleti vstřebává. Pleť není umaštěná, ale je jemná a hladká jako hedvábí. Vůně je exotická, ale není příliš výrazná. Protože se jedná o multifunkční přípravek pro celou rodinu, připravili jsme ho pro vás i ve větším a finančně velmi výhodném balení. Malé balení má 50 ml, velké 120 ml.

Složení:
Buterospermum parkii butter, Cocos nucifera oil, Pogostemon cablin, Boswellia carterii, Cananga odorata, Bursera graveolens, Lavandula angustifolia

DOTEK ČOKOLÁDY balzám na rty

cacao

Balzám v tyčince pečuje o vysušené a popraskané rty. Sametovou hladkost a vůni čokolády přináší kakaové máslo, které má zvlhčující účinky, olej z makadamových ořechů (prometaboliťáci vědí, že to jsou jediné přijatelné ořechy, více vzácné, takže nejdražší), který se velmi rychle vstřebává, vyživuje rty do hloubky a má změkčující účinky.

Máslo i oleje jsou v certifikované bio kvalitě. Karnaubský vosk zajistí ochrannou vrstvičku proti vnějším vlivům a lesk.

Tentokrát jsme se chtěli vyhnout plastové tyčince a zvolili jsme obal papírový.

Složení:
Macadamia integrifolia seed oil, Theobroma cacao butter, Cocos nucifera oil, Copernicia prunifera wax,
vitamin E

Kosmetiku pro vás připravila Marcela ve spolupráci s EliHealth a Wolfinem.

Zpět do obchodu