Terapeutické roll-ony Fight, Heal a Breath

Máme pro vás NOVINKU!
Můžete ji jako členové pro-metabolické skupiny získat na e-shopu WOLFINO.cz podobně jako naše home-made zubní pasty VEWO a kosmetiku (regenerační anti-aging/ krém Fontána mládí, tělové máslo/krém na ruce Exotic Bed Time, balsám na rty Dotek čokolády) a napsat k objednávce do poznámky, o co máte zájem. Níže uvedené informace najdete také v oddíle Blog včetně informací k výše připomenutým kosmetickým výrobkům.

roll-on

terapeutický roll–on (tři varianty)

Jedná se o směsi esenciálních olejů ředěných ve vyšší účinné koncentraci v kokosovém MCT oleji ve skleněné lahvičce s roll-on uzávěrem pro snadnou aplikaci. Všechny suroviny jsou BIO certifikované. Esenciální oleje jsou zároveň v té nejvyšší možné kvalitě, laboratorně testované a certifikované z hlediska složení, autenticity a čistoty. Pouze zcela ojedinělé značky esenciálních olejů na trhu toto splňují.

Účinky kvalitních esenciálních olejů jsou širokospektrální a velmi silné, proto mohou vašemu tělu pomoci v mnoha ohledech, ať už se rozhodnete pouze pro jeden či všechny, FIGHT, HEAL či BREATH. Jsou určeny na dočasné řešení problému, nikoliv na dlouhodobé každodenní používání bez přestávky. Máme je vyzkoušené na sobě a pomáhají nám.

TIP: FIGHT není vhodný pro zvířata (hlavně kočky), ale variantu HEAL mohou i domácí zvířata - obsahuje druhy hojivých, protizánětlivých a uklidňujících esenciálních olejů, které jsou bezpečné pro psy, kočky, hlodavce i hospodářská zvířata. Aplikujte dle e-booku "Velký průvodce ke zdraví domácích mazlíčků" a/nebo také dle případné písemné konzultace s Eliškou. EO mohou být nezbytnou součástí řešení menších i vážných obtíží.

Upozornění: Vzhledem k vyšší koncentraci esenciálních olejů je dobrá opatrnost u lidí s alergiemi, velmi citlivých osob a malých dětí. Výrobci z principu opatrnosti obecně u esenciálních olejů nedoporučují je používat v prvních třech měsících těhotenství, příp. dětí menších 18 měsíců. Není to proto, že by byly prokazatelně doloženy škody na zdraví dítěte, ale protože hypotetické vedlejší nežádoucí účinky pro některé jedince nejsou prozkoumány.

Skladujeme v temnu a chladu.

Fight

Tento roll – on používáme na „boj“ s patogeny, pomáhá našemu imunitnímu systému lépe a rychleji vyrovnat se s nežádoucími bakteriemi, tzv. viry i plísněmi. Směs obsahuje esenciální oleje z oregana, tea tree, majoránky, rozmarýnu a levandule.

Byl vyvinut zejména na opary, kožní mykózy, akné, jakákoliv zanícená místa na kůži, ošetření po kousnutí klíštětem, oděrky a drobná poranění. Natíráme postižené místo několikrát denně.

Další použití
Respirační infekce, angíny, chřipky: natíráme několikrát denně zevně bolavý krk (mandle, uzliny), hrudník (při kašli) nebo zejména na noc plosky nohou.

Upozornění:
Některé z obsažených esenciálních olejů mají slabý dráždivý účinek. VYHÝBÁME SE KONTAKTU S OČIMA. Není určený pro malé děti.

Složení: Cocos nucifera oil, Melalueca alternifolia, Origanum compactum, Origanum majorana, Rosmarinus oficinalis, Lavandula angustifolia

Obal: skleněná lahvička s roll-on uzávěrem 5 ml

Tipy:

  • pro děti nebo citlivé osoby ředíme obsah roll-onu s kokosovým olejem 1:1, nebo ošetříme místo nejprve kokosovým olejem či bambuckým máslem a pak použijeme roll-on, u dětí dbáme, aby si nemohly zanést do očí
  • při ošetření oparu stiskneme mezi rty ubrousek nebo tampónek, aby olej nezatekl do úst

heal

Směs používáme na hojení kůže, bolestivých zranění, problémů spojených se žílami, na pěstění pokožky, má silné antimikrobiální účinky a uklidňuje psychiku. Směs obsahuje esenciální oleje z kadidla, smilu italského a heřmánku modrého.

Roll-on byl vyvinut zejména na modřiny, boule, zhmožděniny, otoky, rozšířené žilky, jizvy.

Další použití:

  • sérum na vrásky, vynikající i na oční okolí
  • sérum na nedokonalosti pleti – červené skvrnky, pupínky, rozšířené žilky, ekzémy
  • ošetření zanícených a podrážděných míst na kůži
  • ošetření po kousnutí klíštětem a bodnutí hmyzem
  • katary horních cest dýchacích – aplikujeme zevně na okolí nosu, krk, hrudník několikrát denně
  • stres, úzkost, nespavost – natíráme a masírujeme oblast solar plexus, vnitřní stranu zápěstí a na noc plosky nohou

Složení: Cocos nucifera oil, Helichrysum italicum, Boswellia carterii, Matricaria recutita

Obal: skleněná lahvička s roll-on uzávěrem 5 ml

Roll-ony vyvinula Marcela a připravila ve spolupráci s EliHealth a Wolfinem.

1698314919588

breath - 12 ml balení

Jedná se o směs esenciálních olejů ředěných v účinné koncentraci vhodné pro děti v kokosovém MCT oleji ve skleněné lahvičce s roll-on uzávěrem pro snadnou aplikaci.

Směs byla vyvinuta na podporu DÝCHÁNÍ a imunity dětí při respiračním onemocnění. Natíráme na hrudník (u malých dětí aplikujeme malé množství) a/nebo plosky nohou 2 -3x denně. Směs mohou využít samozřejmě i dospělí. Další využití:

  • hojení drobných zánětů na kůži (tříska, trn, bodnutí hmyzem, zanícení okolí nehtu…)
  • pleťové sérum pro mastnou problematickou pleť a akné

Složení: Cocos nucifera oil, Eucalyptus smithii, Boswellia carterii, Picea mariana, Melalueca alternifolia, Origanum majorana, Citrus limon

Balení: skleněná lahvička s roll-on uzávěrem 12 ml

Pro maximální účinek doporučujeme jíst a žít dle pro-metabolickéfyziologie. Jakákoli „nadstavba“ (byť je to látka vhodná a účinná) bez „základu“ a správného kontextu ke zdraví sama o sobě nevede. Platí u lidí i zvířat.

Roll-ony vyvinula Marcela a připravila ve spolupráci s EliHealth a Wolfino.cz

Zpět do obchodu